You are here

Log in or register to post comments
bertdw
bertdw's picture
Offline
Last seen: 6 months 2 weeks ago
Joined: Sep 18 2007 - 5:41am
Stereophile.com, Firefox, and Java

After the recent Java security scare, I disabled Java.  Shortly thereafter I noticed the Stereophile website wouldn't load in Firefox, all I see are the top and bottom blue banners, with nothing in between.  I've just updated Java, and enabled it in Firefox, but still nothing.  I'm writing from Internet Explorer, which works fine.

Maybe it's not Java at all.  Have there been any recent changes to the website that might cause trouble?  Any help or suggestions would be appreciated.

Thanks,

Bert

bertdw
bertdw's picture
Offline
Last seen: 6 months 2 weeks ago
Joined: Sep 18 2007 - 5:41am
Never Mind

It turns out the culprit was AdBlock Plus.  I disabled it for Stereophile.com, and everything is back to normal.  Thanks to user untangle at Audio Asylum for the cure.

JoeE SP9
JoeE SP9's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 1 day ago
Joined: Oct 31 2005 - 6:02pm
another glitch

I'm running Win7 Home Premium x 64. A couple of days ago I upgraded IE9 to IE10. Since then I've been unable to post to this site using IE. I'm also having some minor difficulties on a couple of other sites. I'm using Firefox to write this post.

Dr. Spivey
Dr. Spivey's picture
Offline
Last seen: 4 days 3 hours ago
Joined: Sep 18 2009 - 5:21pm
It's not AdBlock Plus

I'm running Windows Home Premium x 64. Disabled Java months ago. I use Firefox with Ad Block Plus, no problems. Same with IE 10. This site has always been slow and quirky ever since the big changeover, but I've never had a problem seeing content. You guys must have something else going on. I'm no computer guru, so all I have to share is my experience.

John Atkinson
John Atkinson's picture
Offline
Last seen: 8 hours 12 min ago
Joined: Nov 7 2010 - 3:31pm
It's your filter settings in AdBlock Plus

Quote:
You guys must have something else going on.

We investigated this problem. AdBlock Plus is identifying legitimate content as advertising and blocking it.

Quote:
I'm no computer guru, so all I have to share is my experience.

You need to reset your filter settings in AdBlock Plus.

John Atkinson

Editor, Stereophile

  • X
    Enter your Stereophile.com username.
    Enter the password that accompanies your username.
    Loading